Bundelpresentatie ‘het extatische landschap in’

Uitgeverij Nieuw Amsterdam en Boekhandel Van Rossum verwelkomen u graag bij de presentatie van de vierde dichtbundel van Edwin Fagel: ‘Het extatische landschap in’. een mystieke tour de force waarin de vrouwelijke godheid die in zijn hele oeuvre aanwezig is meer dan ooit op de voorgrond treedt.

Kom luisteren naar schitterende poëzie, van Fagel maar ook van Rozalie Hirs, Sebastiene Postma en Joost Baars. Fagel wordt bovendien begeleid door muzikant Bas Buissink.

Toegang is gratis. Aanmelden kan via winkel@boekhandelvanrossum.nl en 020-4707077.

Edwin Fagel (1973) is dichter. Hij publiceerde tot nu toe drie bundels bij uitgeverij Nieuw Amsterdam: ‘Uw afwezigheid’, ‘Het geroofde lichaam van Charlie Chaplin’ en ‘nul’. Hij woont en werkt in Rijswijk.

Rozalie Hirs (1965) is componist en dichter. Haar muziek omvat vocale, orchestrale en elektronische stukken. Bij Uitgeverij Querido verschenen tot nu toe vijf dichtbundels, die zowel lyrisch als epxerimenteel zijn. De vijfde, ‘verdere bijzonderheden’, werd eind 2017 gepubliceerd.

Sebastiene Postma (1957) studeerde wijsbegeerte aan de Universiteit van Amsterdam en is projectleider bij de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam. Haar debuut ‘Trappen’ (Uitgeverij Atlas Contact) werd genomineerd voor de C. Buddingh’-prijs.

Joost Baars (1975) is dichter en boekverkoper. Zijn debuut ‘Binnenplaats’ verscheen bij Uitgeverij Van Oorschot en werd bekroond met de VSB Poëzieprijs.

Bas Buissink is multi-instrumentalist en geluidskunstenaar.

Comments are closed.